Trendy telefoonhoesjes voor elk evenement!

Telefoonhoesjes hebben meerdere functies die tegenwoordig onmisbaar zijn. Ze bieden namelijk niet alleen de nodige bescherming voor je smartphone; ze zorgen ook voor een unieke uitstraling die heel veel over jou als persoon zegt. Het is echter handig om in het bezit te zijn van meerdere telefoonhoesjes zodat je bij elke gelegenheid een ander telefoonhoesje bij je kunt dragen en daarmee een goede indruk kunt maken. Elk mens heeft immers verschillende kanten en daarbij horen diverse telefoonhoesjes.

Zakelijke evenementen

Er zijn een groot aantal zakelijke evenementen waarbij je een goede indruk achter wilt laten. Of het nu een belangrijk sollicitatiegesprek is, een belangrijke meeting of een conferentie, er wordt iets van je verwacht en je wilt liever niets aan het toeval overlaten. Daarbij spelen allerlei details een belangrijke rol, zoals kleding en schoenen, maar ook telefoonhoesjes die overal bij passen. Zo zijn neutrale kleuren – zwart, donkergroen of bruin – goed met chique kleding te combineren. Je telefoon zal op deze manier niet alle aandacht op zich vestigen.

Festivals

Op festivals kun je eigenlijk alles met elkaar combineren, het kan namelijk nooit gek genoeg. Wat kleding betreft kunnen mensen zich op festivals helemaal uitleven en sinds kort hoort een (te) gek telefoonhoesje daar definitief bij. Een trendy telefoonhoesje is zelfs onderdeel geworden van de festivaloutfit! Waar de meeste mensen hun smartphone jaren geleden nog niet mee durfden te nemen naar meerdaagse festivals, lijkt dat vandaag de dag voorgoed verleden tijd te zijn en ‘influencen’ we er lekker op los. Zakkenrollers kunnen helaas nog wel aanwezig zijn op grote festivals, maar gelukkig zijn er genoeg opties om het deze dieven zo lastig mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor trendy fanny packs – heuptasjes – die de afgelopen jaren al volop te bewonderen waren op het festivalterrein. Dit soort heuptasjes draag je echter niet om je middel maar over je schouder zodat je snel bij je spullen kunt komen. Bovendien is de kans erg klein dat je op deze manier beroofd wordt.

Een andere optie is een nekketting die je aan je telefoonhoesje vastmaakt, zodat je smartphone aan je nek kan bungelen. Zo hoef je tijdens een concert niet langer te zoeken naar je telefoon en kun je snel de leukste momenten vastleggen. Pas wel op dat je je nekketting en smartphone niet verliest bij het dansen of springen tijdens een concert!

Een andere (nieuwe) trend is de ringhouder die je aan je telefoonhoesje kunt bevestigen door middel van magnetische kracht. Dit zorgt ervoor dat je meer grip krijgt tijdens het scrollen en typen. Bovendien is een ringhouder een wenselijk accessoire indien je onverwachts een bierdouche over je heen krijgt tijdens het dansen. Het leuke van dit soort ringhouders is dat ze bij elk telefoonhoesje te matchen zijn omdat er zeer veel verschillende patronen en kleuren verkrijgbaar zijn. Voor mensen die graag alles tot in de puntjes verzorgd willen hebben is dit dus een absolute aanrader!