In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Le Cirque -

Circusplein 50, Den Haag
Mediterraan
Le Cirque. De gastronomische klasse, de stijlvolle ambiance en de bijzondere locatie bij een historisch theater maken Robert Kranenborg’s restaurant Le Cirque uniek in Nederland. Restaurant Le Cirque verzorgt een bijzondere beleving in een mondaine en stijlvolle omgeving met oog voor detail. Je kunt hier genieten van uitzonderlijke gerechten waarbij de sommelier je graag adviseert over de wijnen die de gerechten complementeren. Voor de echte culinaire liefhebber is er de mogelijkheid aan de Chef’s Table te dineren in de keuken van Le Cirque.
Geschiedenis. Na 17 jaar in vele Franse top-keukens te hebben gewerkt, keert Patron Cuisinier Robert Kranenborg in 1987 terug naar Nederland. De voormalige chef-kok van hotel-restaurant Corona, La Rive en Vossius opende op 19 april 2004 Restaurant Le Cirque in Scheveningen. Een jaar later werd het restaurant met een Michelinster bekroond.
Sfeer & interieur. Architect Arno Meijs creëerde het klassiek moderne interieur van Le Cirque. Door gebruik te maken van rode pluche wordt op subtiele wijze verwezen naar het aangrenzende theater.
Keuken & kaart. De kaart is Frans / Mediterraan. Naast finesse, raffinement en karakter van elk gerecht is de smaak de voornaamste factor. De presentatie mag daar geen inbreuk op maken en is daarom niet barok, maar sober en eerlijk. Zoals zoveel chefs heeft Kranenborg een grote passie voor vis, schaal- en schelpdieren, maar ook groenten krijgen een volwaardige plaats in zijn keuken.
Telefoon: 0704167676
Website: http://www.restaurantlecirque.com

Le Cirque, Circusplein 50, Den Haag
Vanaf 17.00 uur. Keuken open tot 22.00 uur. Gesloten op maandag en dinsdag.