In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Julien -

Vos in Tuinstraat 2a, Den Haag
Frans
Julien. Restaurant Julien is gelegen in het het bruisende hart van historsch Den Haag. Tussen Lange Voorhout en Denneweg. Temidden van het door kunstenaars gerealiseerde Art Nouveau decor kan je lunchen of dineren, op niveau, maar in een ongedwongen sfeer. Gastvrijheid staat bij Restaurant Julien hoog in het vaandel.
Geschiedenis. Vijfentwintig jaar geleden is Restaurant Bajazzo omgedoopt in Restaurant Julien, genoemd naar het bekende Art Nouveau restaurant met dezelfde naam in Parijs. Het ligt nabij ministerie, ambassades, groete bedrijven en diverse theaters. Dat staat garant voor een diversiteit aan gasten.
Sfeer & interieur. Restaurant Julien heeft een uniek interieur. Van overal zijn delen van het interieur verzameld: de eikenhouten lambrizering en het hekwerk komen van het oude Haagsche Staatsspoor, de plafonds in het bovenrestaurant komen van spiegeltenten van Belgische kermissen. En zo kom je ogen tekort voor alle details in het interieur.
Keuken & kaart. De Frans georiŽnteerde kaart wisselt regelmatig en voegt zich naar de seizoenen. Naast de ŗ la carte kaart worden diverse menu's geserveerd: het Weekmenu, het 8-gangenmenu, het menu 'Gastronomique.
Telefoon: (070)3658602
Website: http://www.julien.nl

Julien, Vos in Tuinstraat 2a, Den Haag
Lunch: 12.00 -14.00 uur Dinner: 17.30-21.30 uur