In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Alexander Den Haag -

Denneweg 138, Den Haag
Frans, Italiaans, Wereld
Alexander Den Haag. welkom bij restaurant Alexander in het centrum van Den Haag, gelegen aan de elegante Denneweg 138. Voor fine dining, top wijn, gastvrijheid en gezelligheid in Den Haag ben je bij restaurant Alexander dan ook aan het juiste adres ! 3 Gangen Keuze Menu met verrassende variatie € 27.50 per persoon!
Sfeer & interieur. In een warme, gezellige en romantische sfeer kunnen we aan ieders wensen voldoen. Ook met kinderen bent u van harte welkom. Het keuze menu is naar wens te combineren en zelfs vegetarisch. Alexander bereidt zijn gerechten met veel aandacht en liefde en zoveel mogelijk met biologische producten.
Keuken & kaart. De chef is vertrouwd met de internationale keuken, met o.a. Italiaanse, Franse, Biologische, vegetarische en vis gerechten en blijft op zoek naar nieuwe aansprekende combinaties. Alexander staat centraal en zorgt ervoor dat alle gerechten zijn 'handtekening' dragen. Huisgemaakte pasta's met kreeft en Poulet Noir roulade gevuld met eendenlever, bospaddenstoelen en truffelsaus… Daar komen de gasten immers voor.
Recensies. Kevin - Ongelooflijk mooi Pasen week-end gehad . Vier keer geweest,vier keer uiterst tevreden.DIT IS TOP! Reeds gegeten: -Licht aangebraden tonijn gemarineerd met sojasaus, sesam en maanzaad; -Assorti van huisgemaakte tortelloni; -Noordzeetongfilet met groene asperges en langoustines saus; -Ossenhaas Rossini met Périgueuxsaus; -Omelet Siberienne,ijstaart geflambeerd met Grand Marnier. Perfect! De juiste ingrediënten,de gepaste porties,uitstekende service,hier kunnen nog heel wat andere sterrenrestaurants iets van leren.Dit is kookkunst op hoog niveau! Zeer leuke sfeer! je zit in een knus kader met blues-jazzy sfeertje,alleen maar lof over deze zaak! Probeer eens de middaglunch. Voor een zeer schappelijke prijs doe je een culinaire ervaring op welke onvergetelijk is. Wat wil je nog meer? Een aanrader.Om nog vele keren te bezoeken. Een dikke proficiat voor de kok! Een eerste ster komt er binnenkort aan! Wij komen zeker nog terug!
Telefoon: 0703648175
Website: http://www.restaurant-alexander.info

Alexander Den Haag, Denneweg 138, Den Haag
Maandag tot en met Zondag van 17:00 tot 23:00 uur