Resultaten voor uit eten grote groep den haag

uit eten grote groep den haag
 
Home Restaurant de kikker La Rana.
Mocht u opzoek zijn naar een locatie voor een bedrijfsdiner in Den Haag of gaat u met een grote groep vrienden/familie uit eten? Kom dan naar La Rana. Niks is zo fijn als onder het genot van kleine gerechtjes verhalen uitwisselen.
Uit eten Amsterdam met groep.
Borrelen, eten en drinken met een grote groep? Ontzettend gezellig, maar waar kun je in Amsterdam uit eten met een groep? Woo Bros op de Jodenbreestraat 144 in Amsterdam Centrum. 533 op de Martelaarsgracht 5 in Amsterdam Centrum pal tegenover Amsterdam CS.
Ervaring van mensen: Nieuwemensenlerenkennen.nl.
Mijn eerste event iets drinken tijdens de Den Haag Shopping Night. Het ging allemaal heel relaxt. En als je openstaat voor anderen en wat gesprekken voert, heb je echt een hele leuke event! De feesten zijn nog gezelliger, want naast het ontmoeten van nieuwe mensen kom je ook altijd wel bekenden tegen. Het is een grote gezellig club van mensen met hetzelfde doel: plezier hebben en nog meer leuke en nieuwe mensen leren kennen. Lincy 35 Gouda. Je kunt vóóraf de deelnemers zien en kijken of je gemeenschappelijke interesses hebt. Een goede tip voor nieuwelingen al zeg ik het zelf. Je kunt vóóraf de deelnemers zien en kijken of je gemeenschappelijke interesses hebt. Stuur ze alvast een persoonlijk berichtje, dan is het eerste contact al gelegd en je spreekt af dat je elkaar op het event treft! Heel erg leuk en het enge is er helemaal vanaf! En je hebt meteen een gespreksonderwerp. Dana 31 Rotterdam. Iedereen staat heel erg open voor nieuwe contacten, dus ik voelde me meteen welkom. Mijn eerste kennismaking met nieuwe mensen was swingend, een tangoles in Rotterdam. Naderhand samen gezellig uit eten.
RestaurantKaart Goed uit eten, nergens goedkoper. Algemene voorwaarden.
Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Geschillen tussen de consument en de ondernemer over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door deze ondernemer te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen, met inachtneming van het hierna bepaalde, zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag www.sgc.nl.
Home De Lachende Koe.
Bij ons kunt u voor een vaste prijs eten en drinken. Kiezen van de kaart 895, inclusief koffie/thee en een frisdrank/sap. 2 gangen kiezen van de kaart 2295, inclusief onbeperkt bier, wijn en fris. 3 gangen kiezen van de kaart 2595, inclusief onbeperkt bier, wijn en fris.
Valk Fietsen Fietshuur, arrangementen, evenementen! Valkfietsen.nl.
De QWIC E-bike n7.1 kwam duidelijk als winnaar uit de test van de Telegraaf. Huur in 2018 een fiets bij een Valk Exclusief hotel en ontvang na afloop een cadeautje! Een fietsenbon Actiebon ter waarde van 50 welke te besteden is op aanschaf van een E-Bike alle merken bij elke vestiging van Fietsenwinkel.nl.
Moodz eten en drinken Delft.
Koffie, lunch, High tea en High wine arrangementen. Feest arrangementen Moodz Eten Drinken. Moodz Eten en Drinken is opgericht door George Zevenbergen en Geoffry Pijpaert tijdens het programma Mijn tent is Topmet Herman den Blijker in 2009 en hebben het zelfs geschopt naar de finale.
De Pasta Kantine voor verse en betaalbare Italiaanse maaltijden. Facebook. Instagram. Pinterest.
Bij De Pasta Kantine kun je gezond en lekker Italiaans eten voor betaalbare prijzen. Zo kosten al onze gerechten minder dan 15! In Rotterdam en Breda serveren wij aparte lunch en dinerkaarten, vol heerlijke gerechten. Naast de Pasta van de Maand en Dessert van de Chef, bieden wij speciale lunches en diners voor grotere groepen familie, vrienden en collegas. Gezelschappen vanaf 8 personen bieden wij graag onze speciale shared dining arrangementen aan. Bij shared dining deel je kleine gerechten met elkaar. Zo kun je van veel verschillende gerechten iets proeven. Onze arrangementen bestaan uit o.a. huisgemaakte pastas, lasagnes, verse salades en heerlijke desserts. De verschillende Italiaanse gerechten worden in grote schalen op tafel geserveerd. Zittend aan de lange tafel, ontstaan vaak de mooiste gesprekken. Gezellig met vrienden, familie en collegas! Op zondagmiddag een late lunch of vroeg diner, de Italiaanse pranzo. Gezellig met het hele gezin of een groep vrienden verschillende gerechten bestellen.
Home Cortenaer Bar Restaurant.
Bekijk volledige agenda. Kortenaerkade 1 2518 AX Den Haag 070 201 5555 cu@cortenaer.nl Disclaimer Cookiebeleid Privacy statement. Dagelijks open van 8 tot laat! Offerte aanvraag test. Met onderstaande formulier kunt u een offerte aanvragen voor een grote groep of zakelijke borrel/diner.
Uit eten! Naar deze restaurants kun je toe met een grote groep.
Door Team ELLE Eten. Een restaurant vinden waar je met een grote groep terecht kunt is niet altijd even makkelijk. Bij onderstaande lijst restaurants kun je wel met je gehele vriendengroep, familie of al je collega's' kunt aanschuiven. Zonder dat de keuken daarvan in paniek schiet. Liever Den Haag?
Restaurant Loïc De Bretonse eetbelevenis in Den Haag.
Het kan allemaal! Kom je er zelf niet helemaal uit? Wij nemen alle tijd om je mee te nemen en je te helpen bij het maken van een keuze. Voor grotere groepen kunnen we uiteraard vooraf altijd een menu samenstellen. Bekijk de nieuwe menukaart. 1 2 3 4 5 6. Ben je met een grote groep, heb je een vraag of een speciaal verzoek?
Kasteel Maurick: het meest veelzijdige kasteel van Noord-Brabant.
Uit eten bij Kasteel Maurick. Trouwen in een kasteel. Bijzonder uit eten bij restaurant Hendrik van Maurick. Bijzonder uit eten in de omgeving van Den Bosch? We verrassen je graag in ons à la carte restaurant Hendrik van Maurick. In het restaurant kun je zowel lunchen als dineren.

Contacteer ons