Meer resultaten voor uit in den haag dit weekend

uit in den haag dit weekend
 
Deze week DenHaag.com.
Dé weekagenda van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin: compleet, betrouwbaar en actueel. Inclusief tips van de redactie. Van festivals tot museumtentoonstellingen en van markten tot theatervoorstellingen. Elk weekend in februari. Rondleidingen in het Vredespaleis. Grand Opening West Den Haag Amerikaanse ambassade.
Dit weekend DenHaag.com.
Dit weekend staat Den Haag weer bomvol leuke events. Check onze tips en het overzicht eronder voor de meest actuele weekendagenda met alle feesten, festivals, concerten, voorstellingen, markten, tentoonstellingen en kidsactiviteiten in Den Haag, Scheveningen en Kijkduin! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief En blijf up to date over alles wat er te doen is in Den Haag!
Festivals events DenHaag.com.
Laat weten waar je bent en wij vertellen welke dingen er in jouw buurt te doen zijn. Gebruik mijn locatie. Wanneer kom je langs? Festivals events Culturele, culinaire en muzikale smeltkroes. Met vele festivals en evenementen het jaar rond is Den Haag dé festivalstad bij uitstek. Ga uit je dak tijdens Nederlands grootste gratis muziekevent Parkpop.
Wat ga jij dit weekend doen? 9 tips voor leuke uitjes in Den Haag indebuurt Den Haag.
Jazz in de gracht. Prachtige zomerse jazzklanken sieren drie dagen lang de grachten van Den Haag. Vanaf donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus is Jazz in de gracht 2017 en wij zijn er helemaal klaar voor! Klik hier voor alle locaties, het programma en de bereikbaarheid. Klik op volgende voor meer agendatips. Vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus. Het internationale vuurwerkfestival in Scheveningen is vorige week begonnen en wat hebben wij genoten! Deze week is het laatste weekend. Vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus kun je voor de laatste keer genieten. Hier vind je alle informatie. Klik op volgende voor meer agendatips. Vrijdag 18 augustus, 09.00 tot 18.00 uur. Ter voorbereiding van het nieuwe handbalseizoen spelen Haagse topteams en clubs uit andere Europese landen tijdens de Haagse Handbaldagen om de Ooievaarscup.
Den Haag UITagenda DagjeWeg.NL.
De leukste dagjes uit dit weekend. De leukste dagjes uit dit weekend. Originele uitjes voor jou en je date. Inspirerend: 5 tentoonstellingen over sterke vrouwen. Jheronimus Bosch tijdelijk thuis in Het Noordbrabants Museum. Wandel door Den Haag met Jan Siebelink.
Wat is er dit weekend in Den Haag te doen? Hier een aantal agenda tips indebuurt Den Haag.
Tip de redactie. Wat is er dit weekend in Den Haag te doen? Hier een aantal agenda tips. Door Joyce Hoogland 21 juli 2017. Deel WhatsApp Email Tweet. Wohoe bijna weekend! In Den Haag is altijd zóveel te beleven. Voor het gemak hebben wij een kleine selectie gemaakt.
Den Haag FM Dit weekend in Den Haag: theater, barbecue en antiek.
Meer in Cultuur Met audio. Ook dit weekend is er genoeg te doen in Den Haag. Het radioprogramma Hou je Haags! op Den Haag FM belden daarom met de organisatoren van drie activiteiten: Zomer Ock, het Wild Rooster Festival en de Kunst en Antiekdagen. Bij Buitenplaats Ockenburgh kun je zaterdag naar Zomer Ock. Het is een soort Lowlands voor veertigplussers, vertelde organisator Pim Barendse. Het Wild Rooster Festival is een muziekfestival op de Grote Markt met een Texaans barbecue-tintje. Het wordt een klappertje met prachtig weer, aldus programmeur Remco Prins. Zoals ieder jaar zijn op het Lange Voorhout op vrijdag en zaterdag de Haagse Kunst en Antiekdagen. Zon 185 stands maken onderdeel uit van het evenement.
Proost, het is weekend! Bekijk hier onze Den Haag uitagenda vol leuke tips indebuurt Den Haag.
Tip de redactie. Proost, het is weekend! Bekijk hier onze Den Haag uitagenda vol leuke tips. Door Joyce Hoogland 29 september 2017. Deel WhatsApp Email Tweet. /a Pagina 1 / 8. Wat is er leuker dan weekend vieren in Den Haag?
Kidsproof Den Haag, alle kinderactiviteiten en uitjes voor kinderen bij jou in de buurt.
Helemaal bovenin de Koninklijke Schouwburg Den Haag vind je het Paradijs; een kleine sfeervolle zaal met de leukste voorstellingen voor kindjes vanaf 2 jaar. Ook is er een fijne koffiehoek met speelplek. Een super manier om met jouw kleintje kennis te maken met theater. Eropuit met Pasen! Ga jij er ook lekker op uit tijdens het Paasweekend? Wij hebben een aantal leuke tips in de Haagse regio voor je op een rijtje gezet!

Contacteer ons